Am renovat un spațiu comercial ultracentral din Viena pentru Les Néréides

Am renovat un spațiu comercial ultracentral din Viena pentru Les Néréides

publicat

Doar o lună de zile au avut la dispoziție electricianul, zugravul și tâmplarul pentru a duce visul fain al unor antreprenori români din Viena din lumea planurilor de afaceri în realitate. Am renovat un spațiu comercial ultracentral din Viena pentru marca de bijuterii franțuzești Les Néréides, care și-a deschis aici primul magazin din Austria.

Noi, cu zidurile. Am fost chemați să scoatem vechiul din ele și să punem în loc materiale noi, pricepere câtă avem și un pic de suflet. Bineînțeles că înainte de a ne face bagajul și a ne pune uneltele în valiză (că așa este la început) am pus pe hârtie onest, simplu și clar cheltuielile noastre de deplasare, diurna, prețul muncii și puțin câștig. Am urcat în tren și am ajuns la Viena, unde am încercat să transformăm alături de beneficiar un colț uitat din primul district al orașului, într-un loc din care îți vine cu greu să pleci.
Și am lucrat cu dragoste, pasiune și respect pentru magazinul Les Néréides Viena, lângă Albertina și Operă, pe Tegetthoffstrasse 7.